“We gaan even wandelen.” zeg ik.

“Ik blijf thuis, ik heb geen zin. Ik ben moe.” zegt de oudste.

“Kom, even een frisse neus halen, dat is goed voor je.” probeer ik.

“Nou, oké dan…” stemt ze in.

 

Vandaag lopen we, voor de verandering, een keer in onze buurt. Er is hier genoeg te beleven; stapstenen, een park, een heuvel waar je hard vanaf kan rennen, een plas, klimtoestellen, klimbomen. En als je denkt dat dit alleen voor de kinderen is, dan heb je het mis. Ook wij moeten er aan geloven. De familie is weer samen op avontuur!

En wat denk je? Degene die niet mee wilde heeft plezier voor tien en komt weer vrolijk thuis. Dit is wat buiten zijn met je doet!

 

 

Na deze avontuurlijke wandeling is het tijd voor een kop warme chocolademelk met slagroom en mini marshmallows. We kijken op NPO de laatste paar afleveringen van Sams Kerst. De serie is zo leuk en hartverwarmend! Het geeft ons een echt kerstgevoel. Deze serie bestaat uit 10 afleveringen van ongeveer 10 minuten. Geschikt voor alle leeftijden. Het gaat over een jongetje die rond kersttijd van de stad naar het platteland verhuisd. Eenmaal in zijn nieuwe huis probeert hij zijn draai te vinden. Dat is nog niet altijd even makkelijk als je uit de stad komt en een vreemde eend in de bijt bent.

 

Heb je deze serie ook gezien of ga je het nog bekijken? Laat me weten wat je er van vindt! Je kunt hier klikken om doorverwezen te worden naar de serie.